Ασφάλισε την μηχανή σου με την Safe Land και ξεκίνησε για το ταξίδι σου χωρίς έννοιες!
Είμαστε εμείς εδώ για σένα!

Ασφάλισε την μηχανή σου με την Safe Land και ξεκίνησε για το ταξίδι σου χωρίς έννοιες!
Είμαστε εμείς εδώ για σένα!

Ξεκινώντας από 37€ Ετησίως

Ξεκινώντας από 37€ Ετησίως

Ασφάλεια μηχανής που καλύπτει κάθε ανάγκη!

Ασφάλεια μηχανής που καλύπτει κάθε ανάγκη!

Ο ΜΕΣΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ 69€ ΕΤΗΣΙΩΣ!

Συμπλήρωσε την αίτηση και θα επιστρέψουμε με τις καλύτερες προσφορές

Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη – γνωστή και ως βασική ασφάλιση- είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.

Λόγω των συχνών περιστατικών κλοπής των δίκυκλων, οι προαιρετικές καλύψεις κλοπής και μικτής σε μηχανή είναι δυστυχώς πιο δύσκολο να προστεθούν.

Ο νόμος για τα ανασφάλιστα οχήματα ισχύει από τον Μάιο του 2014 και προβλέπει υψηλά πρόστιμα, τα οποία έως τώρα επιβάλλονται σε περίπτωση ελέγχου από την Τροχαία.

Από τα πρόστιμα δεν εξαιρούνται ούτε τα οχήματα που δεν κυκλοφορούν, καθώς εάν δεν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες, υποχρεούνται να είναι ασφαλισμένα.

Σταματήστε στον τόπο του ατυχήματος αφού λάβετε τα απαραίτητα μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας.
Καλέστε την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή (Τροχαία) προκειμένου να επιληφθεί του ατυχήματος και να γίνει η καταγραφή του στο βιβλίο συμβάντων. Η καταγραφή του συμβάντος ενισχύει τη θέση σας προς τις ασφαλιστικές εταιρίες και τη διεκδίκηση αποζημίωσης.
Καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος. Συνεργάτης της εταιρίας έρχεται στον τόπο του ατυχήματος και αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει και να συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα.
Προτείνετε στους άλλους εμπλεκόμενους να καλέσουν τη δική τους Φροντίδα Ατυχήματος. Διασφαλίζετε έτσι ότι θα δηλωθεί το συμβάν και στις άλλες εμπλεκόμενες εταιρίες ώστε να κάνουν τον μεταξύ τους διακανονισμό χωρίς να περιμένουν τους πελάτες τους αν και πότε θα συμπληρώσουν δήλωση.

Η ασφάλιση του οχήματός μας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο αλλά υπάρχουν οδηγοί που δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ευθύνη τους σε περίπτωση ατυχήματος.
Επιπλέον, οι ανασφάλιστοι οδηγοί είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα καθώς είναι πιο απρόσεκτοι και ανεύθυνοι στην εν γένει συμπεριφορά και στάση τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την πιο οικονομική ασφάλεια για την μηχανή σας είναι να συγκρίνετε την αγορά!

Το ξέρετε ότι με την σύγκριση τιμών, η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 40% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις;

Μην αγχώνεσαι όμως. Στη SAFE LAND το κάνουμε εμείς για σένα !!

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μία άνοδος στα ασφαλιστήρια τρίμηνης διάρκειας.
Οι κυριότεροι λόγοι είναι η περιορισμένη κυκλοφορία των μηχανών (πχ τους χειμερινούς μήνες), η επικείμενη πώληση της μηχανής και κυρίως η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα τρίμηνα ασφαλιστήρια συμφέρουν!

Στην ασφαλιστική αγορά παρέχονται ασφαλιστήρια μηνιαίας, τρίμηνης, εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας.
Αναμφισβήτητα, η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι αυτή της ετήσιας ασφάλισης της μηχανής σας καθώς δίδεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες με έκπτωση περίπου 15% επί του κανονικού τιμολογίου.

Η ασφάλεια μηχανής χωρίς δίπλωμα είναι εφικτή – αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και μία έξυπνη απόφαση.
Γενικά, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασφαλίσει την μηχανή του χωρίς να έχει δίπλωμα, μπορεί να το κάνει καθώς κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες δεν ζητάνε αντίγραφο του διπλώματος – πρέπει όμως να είναι ενήμερος για τις επιπτώσεις!