Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας!

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας!

Ασφάλεια Σκάφους Αναψυχής

Ετήσια Ασφάλεια από 24€

Ασφάλεια Ιστιοπλοϊκού

Ετήσια Ασφάλεια από 29€

Ασφάλεια Jet Ski

Ετήσια Ασφάλεια από 85€

Ασφάλεια Σκάφους

Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται κυρίως από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Αν το σκάφος διαθέτει μηχανή μέγιστης ιπποδύναμης πάνω από 15HP τότε είναι απαραίτητο να έχετε Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους, την οποία μπορείς να αποκτήσεις μετά από ειδικές εξετάσεις.

Σημαντικό!
Αν θέλεις να κάνεις χρήση του σκάφους σου για θαλάσσια σπορ όπως σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.λπ. πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων!

Ασφάλεια Ιστιοπλοϊκού

Η ασφάλιση του ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι απαραίτητη από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται – σε αντίθεση από το φουσκωτό – από το ολικό μήκος και των αριθμό των επιβαινόντων ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Η Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους είναι απαραίτητη στα ιστιοπλοϊκά σκάφη και για να ασφαλιστεί στην Ελλάδα θα πρέπει να έχει ελληνική σημαία.

Σημαντικό!
Αν το ιστιοπλοϊκό σου παίρνει μέρος σε αγώνες, πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Ασφάλεια Jet Ski

Το jet ski ή θαλάσσιο scooter είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα και ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιφυλάσσει κινδύνους!

Για αυτό η Άδεια Χειριστού είναι απαραίτητη και η ασφάλισή του είναι υποχρεωτική από τον Νόμο.

Το ασφάλιστρο του jet ski καθορίζεται αποκλειστικά από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Ή

Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας και θα επιστρέψουμε σε σένα με την καλύτερη προσφορά!
Συγκρίνουμε εμείς την αγορά για εσένα ! Άστο Πάνω Μας !