Φτιάξε την Ασφάλεια Υγείας σου Όπως τη Θέλεις, στην Τιμή που τη Θέλεις.
Ενημερώσου Σήμερα!
Νοσηλεία. Γιατροί. Φάρμακα. Επείγοντα Περιστατικά

Φτιάξε την Ασφάλεια Υγείας σου Όπως τη Θέλεις, στην Τιμή που τη Θέλεις.
Ενημερώσου Σήμερα!
Νοσηλεία. Γιατροί. Φάρμακα. Επείγοντα Περιστατικά

Χτίσε το δικό σου πρόγραμμα Ανάλογα με τις Πραγματικές σου Ανάγκες!

Νοσοκομειακό (Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρούργων και πολλές άλλες παροχές.

Επίδομα για χειρουργείο ή νοσηλεία

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμένεις στο νοσοκομείο.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα (Κάρτα Υγείας)

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

Σοβαρή ασθένεια

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν απο την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

Κάλυψη εξόδων αν δεν μπορώ να δουλέψω από ατύχημα ή ασθένεια

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σου δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδα σου σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργασθείς.

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης

Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Αποτελεί μία σημαντική παροχή για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά την διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.

Επικοινώνησε μαζί μας !

Χρειάζεσαι βοήθεια ή έχεις ερωτήσεις; Oι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι δίπλα σου 24/7 για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς. Κάλεσέ μας στο

Ασφάλιση Άδειας Παραμονής

Βρες μία οικονομική και προσιτή λύση ασφάλισης για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας παραμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Οδηγός Ασφάλειας Υγείας

Στην επιλογή ενός ασφαλιστικού προγράμματος πρέπει να λάβεις υπόψη τα εξής:
Τις εξαιρέσεις και τις αναμονές
Όσο λιγότερες τόσο καλύτερα

Το όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας
Οι μεγάλες εταιρείες είναι συνήθως πιο αξιόπιστες και έχουν πιο ξεκάθαρους όρους

Το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης
ανά συμβάν και ανά έτος

Την απαλλαγή ή το εκπιπτόμενο ποσό
Όσο μεγαλύτερη η απαλλαγή τόσο χαμηλότερα τα ασφάλιστρα – πρέπει να είναι όμως στο ύψος που ταιριάζει στις δικές σου οικονομικές απολαβές

Το ποσοστό κάλυψης ή συμμετοχή
Το σύνηθες είναι να υπάρχει ποσοστό συμμετοχής στα μη συμβεβλημένα νοσοκομεία ή στα νοσοκομεία του εξωτερικού

Επίδομα χρήσης δημοσίου νοσοκομείου
Στα περισσότερα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας προκύπτει μεγάλο όφελος για τον ασφαλιζόμενο εάν χρησιμοποιήσει το ταμείο του

Οικογενειακά συμβόλαια

Προσοχή θα γίνει αυτόματη μετάβαση του παιδιού (όταν αυτό ενηλικιωθεί) σε ατομικό ασφαλιστήριο ή θα χρειαστεί να περάσει έλεγχο ασφαλισιμότητας

Τα όρια αμοιβών των ιατρών

Συνήθως υπάρχει ανώτατο όριο στις αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων

Αναπροσαρμογές ασφαλίστρων

Ενημερώσου για τον μέσο όρο των αναπροσαρμογών της ασφαλιστικής εταιρείας

Εάν υπάρχει ανάγκη προέγκρισης μιας νοσηλείας

Το καλύτερο είναι να μην απαιτείται προέγκριση από την ασφαλιστική πριν την νοσηλεία

Διάλεξε αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες

Τι χρειάζεσαι περισσότερο; Διαγνωστικές εξετάσεις ή κάλυψη νοσηλείας;

Επίλεξε προσεχτικά τον ασφαλιστή σου

Είναι προς το συμφέρον σου να επιλέξεις κάποιον που συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να σου προτείνει την καλύτερη λύση για τις δικές σου ανάγκες

Να είσαι ειλικρινής

Μην αποκρύψεις το ιατρικό σου ιστορικό (προηγούμενες παθήσεις, νοσηλείες κτλ) καθώς σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό από την ασφαλιστική εταιρεία, ρισκάρεις με καταγγελία του συμβολαίου σου!

Η απάντηση είναι απλή: στη δύσκολη στιγμή, η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και καλύτερης ποιότητας! Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες.

Με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη δημόσια περίθαλψη, η ιδιωτική ασφάλιση είναι πια αναγκαία για να νιώθεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Ουσιαστικά είναι η μόνη υπηρεσία που έχει value for money καθώς σου εξασφαλίζει πως ό,τι και να σου συμβεί, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια και χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού!

Το κόστος εξαρτάται κυρίως από την ηλικία του ασφαλιζόμενου προσώπου. Άλλοι παράγοντες είναι η ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές (εάν η κάλυψη θα είναι πλήρης ή ποσοστιαία) καθώς και ο τρόπος εκτίμησης κινδύνου της εκάστοτε εταιρείας.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα διότι όσο μεγαλώνεις αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν αύξηση των ασφαλίστρων ή ακόμα και απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Τα περισσότερα προγράμματα υγείας μπορούν και λειτουργούν συμπληρωματικά με όλα τα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και με οποιοδήποτε άλλο Ασφαλιστικό Φορέα (ομαδικό ασφαλιστήριο).
Ειδικότερα, εάν νοσηλευτείς σε ένα νοσοκομείο που είναι συμβεβλημένο με την ασφαλιστική εταιρεία που έχεις συνάψει το ασφαλιστήριό σου, μπορείς – χρησιμοποιώντας τον κύριο ασφαλιστικό σου φορέα – να έχεις μείωση ή ακόμα και απαλλαγή της συμμετοχής σου στα νοσήλια!

Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, σε περίπτωση ασφάλισης της οικογένειάς σου (σύζυγο και παιδιά μικρότερα των 18 ετών) με το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα έχεις αρκετά μεγάλες εκπτώσεις που εξαρτώνται από τον αριθμό των ασφαλιζόμενων μελών. Από το 4ο παιδί και άνω, η ασφάλιση είναι συνήθως δωρεάν.

Ή

Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας και θα επιστρέψουμε σε σένα με την καλύτερη προσφορά!
Συγκρίνουμε εμείς την αγορά για εσένα ! Άστο Πάνω Μας !